Restaurantgids.nl

Wist u dat Restaurantgids.nl u de keuze biedt uit 17.823 restaurants uit 1.595 plaatsen?

Online reserveren

Op onze website reserveer je snel en eenvoudig via onze koppeling met Couverts.nl!     restaurantgidsrestaurant-nieuwsfacebook-restaurantgids

Nieuws

Het laatste nieuws op culinair gebied! Heeft u tips voor onze redactie? Laat het ons weten.


Witte Brigade Koksgilde overspoelt Buitenhof

Donderdag 1 september werd het Buitenhof overspoelt met meer dan 100 in koksbuis gestoken Chef Koks. Dit keer niet voor een demonstratie of protest, maar de President van het Koksgilde Nederland, Paul Fagel, rolde de rode loper uit voor de witte brigade ter gelegenheid van de Haagse première van de veelbesproken film “El Bulli: Cooking in Progress”.

De documentaire gaat over Ferran Adrià; de wereldberoemde Spaanse chef kok die vanuit zijn restaurant El Bulli een ware culinaire revolutie ontketende. De sluiting van zijn restaurant in juli was dan ook wereldnieuws en deze documentaire geeft een unieke inkijk in de wereld van Adrià, waar passie geen middel is maar hét doel.

Grand-Café Restaurant Des Deux Villes, het Koksgilde en Pathé Buitenhof ontvingen de koks voor deze inspirerende avond. De Spaanse wijnmaker Telmo Rodriguez, de grote wijnvriend van Ferran Adrià en co-auteur van zijn nieuwste boek en Paul Fagel, President van het Koksgilde Nederland en telg uit de beroemde Fagel familie, heetten hun collega’s welkom voor een Walking Dinner en inspirerende documentaire.

Gepubliceerd: dinsdag 6 september 2011

Overige nieuwsberichten