Restaurantgids.nl

Wist u dat Restaurantgids.nl u de keuze biedt uit 17.823 restaurants uit 1.595 plaatsen?

Online reserveren

Op onze website reserveer je snel en eenvoudig via onze koppeling met Couverts.nl!     restaurantgidsrestaurant-nieuwsfacebook-restaurantgids

Nieuws

Het laatste nieuws op culinair gebied! Heeft u tips voor onze redactie? Laat het ons weten.


Briljant totaalconcept van Carl Siegert wint prijs op European Fine Food Fair

Maastrichter Star voor Echt Broodje Aap

Harmelen, 4 februari 2011

Echt Broodje Aap van Bakkerij Carl Siegert heeft op woensdag 2 februari de Maastrichter Star toegekend gekregen op de European Fine Food Fair van 2011.

Culibooks - Euroffice, de uitgever van onder andere Culinaire Saisonnier, Saisonnier France, Patisserie Desserts, KoksKoerier en Pastry in Europe, presenteerde dit jaar voor de tweede keer de EFFF Star, de jaarlijkse innovatieprijs als ultieme beloning voor een gastronomisch product.

Juryvoorzitter Norbert Koreman roemt Echt Broodje Aap op zijn blog: ‘Hij heeft een totaalconcept bedacht, inclusief internet en sociale media, dat een stukje brood uit de anonimiteit brengt en ineens bijzonder maakt. Briljant, zo vond de voltallige jury.
Carl Siegert was vereerd met zijn prijs en zeer verrast. ‘Toen Norbert vroeg of ik me om 14.00 uur wilde melden, zei ik nog: “Ik weet niet of ik tijd heb.”

Echt Broodje Aap is een lekker broodje met een sterk verhaal. Elk broodje wordt geserveerd met een broodjeaapverhaal. Of het verhaal waar is of niet, is te vinden op de website www.echtbroodjeaap.nl. Daar is van alles te beleven: je vindt er steeds nieuwe sterke verhalen en filmpjes. Bezoekers kunnen bovendien hun eigen verhalen en filmpjes uploaden.

De smaakvolle Echte Broodjes Aap zijn gemaakt van biologische graan van Nederlandse bodem en ze zijn vriesvers verkrijgbaar in wit en bruin. Ze worden per veertig stuks geleverd met elk hun eigen unieke broodjeaapverhaal.

Meer weten?

Kijk op www.echtbroodjeaap.nl of stuur een mailtje aan carl@carlsiegert.comHet hele assortiment aromatisch, smaakvol, vriesvers, biologisch desembrood is te vinden op www.carlsiegert.com.

Gepubliceerd: zaterdag 5 februari 2011

Overige nieuwsberichten