Restaurantgids.nl

Wist u dat Restaurantgids.nl u de keuze biedt uit 17.823 restaurants uit 1.595 plaatsen?

Online reserveren

Op onze website reserveer je snel en eenvoudig via onze koppeling met Couverts.nl!     restaurantgidsrestaurant-nieuwsfacebook-restaurantgids

Nieuws

Het laatste nieuws op culinair gebied! Heeft u tips voor onze redactie? Laat het ons weten.


Beleef Village Gastronomique in Houten

 Tijdens de beurs Beleef Smaak van 27 t/m 29 mei 2013 in de Expohal Houten organiseren Culinaire Saisonnier, Koksgilde en Gastvrijheidsgilde en kwaliteitsleveranciers: De Village Gastronomique.  De Village is een interactief en levendig belevingsevenement specifiek voor het horecamidden- en hoogsegment waar vakmanschap centraal staat: koken en gastheerschap.
Vakmensen kunnen zich gratis aanmelden op www.beleef.nl met de code
BELEEF13VIL (normale prijs € 50).


Theo Van Rensch, president van hetKoksgildeen SVH Meesterkok: “Village Gastronomique in Houten wordt echt een vernieuwend vakevent met een kookplein en gastvrijheid demoplein met doorlopend demo's, jamsessies en masterclasses van top vakmensen waaronder een internationale top-pâtissier en de leden van Het Nederlandse Patisserie Team. Het vakmanschap zal er vanaf spatten, ook doordat er dagelijks demo’s van icecarving en de wedstrijd "Dutch Pastry Award" plaatsvinden. Ik verheug me erop en hoop dan ook dat vele collega’s deze happening mooi in het midden van het land gaan bezoeken.”

Rob Franken, secretaris van het Gastvrijheidsgilde:  “Village Gastronomique is voor vakmensen the place to be. Je ontmoet er vele collega’s op een gezellig terras met live muziek, waar je kunt genieten van ter plekke bereidde hapjes en drinks.  Elke dag is er speciaal voor leden van Koksgildeen Gastvrijheidsgilde van 16.30 - 18.00 uur een Meet & Greet. Op het Gastvrijheid demoplein organiseren we innovatieve en interactieve demo’s en masterclasses, samen met de exposanten van de Village”.

Joost van Roosmalen, hoofdredacteur van o.a. Culinaire Saisonnier: “We maken de Village samen met zogenaamde ‘dorpsbewoners’, leveranciers van mooie producten voor de horeca, die ook een belangrijke rol vervullen in het demoprogramma. Voor deze leveranciers is het aantrekkelijk zich te presenteren in de Village vanwege het hoogwaardige publiek.
De organisator van Beleef Smaak is Mijn Broer en Ik, die al enkele jaren bewezen hebben een kleinschalige beurs neer te zetten, waarbij beleving en gastvrijheid in een mooie ambiance centraal staan. Ik vind dit absoluut een aanvulling op bestaande beurzen en beveel horecavakmensen de Village tijdens Beleef Smaak te bezoeken.”

Village Gastronomique wordt ook tijdens de beurs Gastvrij Rotterdam in Ahoy van 23 t/m 25 september 2013 georganiseerd.

Gepubliceerd: maandag 25 maart 2013

Overige nieuwsberichten