Restaurantgids.nl

Wist u dat Restaurantgids.nl u de keuze biedt uit 17.823 restaurants uit 1.595 plaatsen?

Online reserveren

Op onze website reserveer je snel en eenvoudig via onze koppeling met Couverts.nl!     restaurantgidsrestaurant-nieuwsfacebook-restaurantgids

Nieuws

Het laatste nieuws op culinair gebied! Heeft u tips voor onze redactie? Laat het ons weten.


Restaurantgids.nl nieuwe partner van Couverts

Couverts koppelt sinds februari ook met de website Restaurantgids.nl. Restaurantgids.nl biedt een volledig overzicht van alle restaurants in Nederland en maakt het mogelijk voor consumenten om makkelijk en overzichtelijk een restaurant te zoeken in heel Nederland.

Voor Couverts betekent dit een uitbreiding van het reserveringsnetwerk. De restaurants die met de digitale agenda van Couverts werken, kunnen op deze manier automatisch en volledig volgens hun eigen wensen, reserveringen ontvangen, die direct verwerkt worden in de digitale agenda.

Restaurantgids.nl en Couverts denken met de samenwerking een goede toevoeging te doen in het aanbod richting de consument. Het reserveren van een tafel in het favoriete restaurant, real-time en via internet wordt op steeds maar plaatsen mogelijk. Couverts verwacht dat online reserveren van restaurants in Nederland de toekomst is en dat Couverts de tools heeft om dit verder te ontwikkelen: een goed en flexibel systeem en de mediakracht vanuit RTL Nederland om de consument bekend te maken met de voordelen van online reserveren.

Gepubliceerd: dinsdag 22 februari 2011

Overige nieuwsberichten