Restaurantgids.nl

Wist u dat Restaurantgids.nl u de keuze biedt uit 17.826 restaurants uit 1.595 plaatsen?

Online reserveren

Op onze website reserveer je snel en eenvoudig via onze koppeling met Couverts.nl!     restaurantgidsrestaurant-nieuwsfacebook-restaurantgids

Restaurant ‘de Oranjetuin

Adres:Koningin Julianaweg 98, 8453WH   OranjewoudE-mail:
Telefoon: 0513-433533Website: www.tjaarda.nl/nl/culinair/stijlvol-culinair/restaurant-de-oranjetuin.aspx

Restaurant ‘de Oranjetuin

Restaurant De Oranjetuin, gevestigd in Oranjewoud nabij Heerenveen, kan zich rekenen tot de culinaire top van Friesland. De sfeer is er gul en gastvrij, het eten een streling voor de tong. U voelt zich direct thuis in de warme sfeer van het klassieke interieur. Bij lunch of diner, binnen of buiten op het terras bij de fontein.

Per 7 juni 2010 is Thom-Gabie van Baars als chef kok bij Golden Tulip Tjaarda Oranjewoud begonnen. Van Baars komt van “de Herberg van Smallingerland”in Rottevalle. Daarvoor was hij werkzaamals chef kok bij Landgoed Lauswolt in Beetsterzwaag en heeft hij ruime ervaring opgedaan in diverse topzaken in binnen – en buitenland, ondermeer bij Marco Pierre White in Londen.

De keuken van Van Baars laat zich omschrijven als modern ambachtelijk, waarbij zoveel mogelijk gebruik wordt gemaakt van regionale en biologische producten. De lokale producenten en leveranciers spelen hierbij een belangrijke rol.

De à la carte kaart heeft een ruime keuze aan Europese gerechten en een dagelijks wisselend drie- en viergangen menu. Daarnaast heeft De Oranjetuin regelmatig thema-avonden en een proeftocht door de menukaart, het zogeheten ‘Prieuwkemenu’. Daar hoort natuurlijk een goede wijn bij. Uw gastheer of gastvrouw adviseert u graag.


Algemeen

BetalingsmogelijkhedenContant

Openingstijden

Keuken

Soort etenDiner

Kenmerken

Lid vanFryslan Culinair

Ervaringen

Er zijn nog geen ervaringen bij dit restaurant.

Deel uw ervaring met anderen

Beoordeling

Eten & drinken:
0.0
Service:
0.0
Sfeer:
0.0
Prijs / kwaliteit:
0.0


Zelf beoordelen

Eten & drinken
Service
Sfeer
Prijs / kwaliteit