Restaurantgids.nl

Wist u dat Restaurantgids.nl u de keuze biedt uit 17.823 restaurants uit 1.595 plaatsen?

Online reserveren

Op onze website reserveer je snel en eenvoudig via onze koppeling met Couverts.nl!     restaurantgidsrestaurant-nieuwsfacebook-restaurantgids

't Höfke va Mechele

Adres:Spetsesweide 5, 6281BV   MechelenE-mail:
Telefoon: 043 4552222Website: www.mechelerhof.nl

't Höfke va Mechele

Restaurant 't Höfke va Mechele is vernieuwd! Op woensdag 29 februari opende het restaurant haar deuren na een uitgebreide metamorfose. Verbouwd, gerestyld en een nieuwe menukaart, wat wilt u nog meer. Met uitzicht op het heuvelland kunt u genieten van heerlijke gerechten uit de Franse keuken. Daarnaast willen wij u ook graag kennis laten maken met enkele streekgerechten. Samen met de keukenbrigade doen de dames en heren in de bediening er alles aan om u een onvergetelijke avond te bezorgen.

't Höfke is een buurtschap gelegen ten zuid westen van het dorp Mechelen, aan de Geul. Het Höfke bestaat uit ca. 10 huizen met ongeveer 25 inwoners.

Samen met het buur-buurtschap Schweiberg heeft 't Höfke (verkleinwoord van Hof) een beschermde buurtstatus. Het bestaat uit een verzameling van 18e-eeuwse vakwerkboerderijen met bloemrijke graslanden. De watermolen 'Bovenste Molen' wordt omstreeks 1350 voor het eerst vermeld. Tot het begin van de 18e eeuw was het een dwang- of banmolen van de heren van Wittem. Omstreeks 1800 bestond de Bovenste Molen uit twee graanmolens, waarvan er in 1828 één is omgebouwd tot papiermolen. In 1979 is het complex aangekocht door Natuurmonumenten. Het interieur van de molen kan niet meer worden bezichtigd. Zoals de naam al suggereert, ligt er in de buurt ook een Onderste Molen.

Kortom: een vakwerkpareltje in deze prachtige omgeving. Restaurant 't Höfke va Mechele ligt net zoals het buurtschap in de prachtige omgeving van Mechelen, Gulpen en Epen, heeft de kenmerken van vakwerkwoningen meegekregen en zorgt met de heerlijke menukaart voor een fantastische Zuid Limburgse beleving. U bent van harte welkom!


Algemeen

AmbianceRomantisch, Warm
ParkerenOp eigen terrein
BetalingsmogelijkhedenContantPin

Openingstijden

Geopend opMaandag, Dinsdag, Woensdag, Donderdag, Vrijdag, Zaterdag, Zondag
Openingstijden:Ma t/m Za geopend vanaf 17.00 uur
Zondag geopend vanaf 12.00 uur

Keuken

Soort etenLunch, Diner
KeukenFrans, streekgerechten
3-gangenmenu30-35

Kenmerken

Restaurants in de buurt (500 m.)

Ervaringen

Er zijn nog geen ervaringen bij dit restaurant.

Deel uw ervaring met anderen

Beoordeling

Eten & drinken:
0.0
Service:
0.0
Sfeer:
0.0
Prijs / kwaliteit:
0.0


Zelf beoordelen

Eten & drinken
Service
Sfeer
Prijs / kwaliteit