Restaurantgids.nl

Wist u dat Restaurantgids.nl u de keuze biedt uit 17.826 restaurants uit 1.595 plaatsen?

Online reserveren

Op onze website reserveer je snel en eenvoudig via onze koppeling met Couverts.nl!     restaurantgidsrestaurant-nieuwsfacebook-restaurantgids

Strandpaviljoen De Heksenhoed

Adres:Strandweg 85, 9164KA   BurenE-mail:
Telefoon: 0519-542554Website: www.kleinvaarwater-ameland.nl

Strandpaviljoen De Heksenhoed

Na een strandwandeling of een fietstocht door de prachtige duinen even uitpuffen. Of zomaar even aanwippen; u kunt u elke dag terecht in strandpaviljoen “De Heksenhoed”. Hier wordt u verwelkomd door de vriendelijke gastheren en gastvrouwen, die hun best doen om het u naar de zin te maken. De sfeervolle “heksachtige” inrichting is gebaseerd op de legende van Rixt van het Oerd. Deze vrouw liet, met behulp van een lantaarn, schepen op zee vergaan en leefde vervolgens van de spullen die aanspoelden. Echter toen ze het schip liet vergaan waarop haar zoon Sjoerd voer, stierf zij van verdriet om de dood van haar zoon. Het verhaal gaat dat zij sindsdien als heks ronddoolt over het Oerd.

Op het strandpaviljoen zullen de vele handgemaakte heksen u gezelschap houden, wanneer u geniet van een hapje of een drankje. Een deel van de inrichting is ook daadwerkelijk afkomstig van het strandjutten.

Vanuit het paviljoen heeft u zicht op het weidse panorama van strand en zee. Een voortdurend wisselend decor van lucht, water en zand waarin de meeuwen hun spel spelen. Een breed terras omringt de uitspanning; een plek om in de luwte van de glazen wand te genieten van zon, strand en zee.

In “De Heksenhoed” is een speciaal plekje ingericht voor onze jonge gasten. Hier kunnen zij kleuren, krijten, puzzelen en spelletjes doen. Ook zij zullen zich in het paviljoen prima vermaken.


Algemeen

ParkerenOp loopafstand, Aanlegplaats voor boot
BetalingsmogelijkhedenContant

Openingstijden

Keuken

Kenmerken

KenmerkenTerras aan het water

Restaurants in de buurt (500 m.)

    Er zijn geen restaurants gevonden in een straal van 500 meter.

Ervaringen

Er zijn nog geen ervaringen bij dit restaurant.

Deel uw ervaring met anderen

Beoordeling

Eten & drinken:
0.0
Service:
0.0
Sfeer:
0.0
Prijs / kwaliteit:
0.0


Zelf beoordelen

Eten & drinken
Service
Sfeer
Prijs / kwaliteit