Restaurantgids.nl

Wist u dat Restaurantgids.nl u de keuze biedt uit 17.824 restaurants uit 1.595 plaatsen?

Online reserveren

Op onze website reserveer je snel en eenvoudig via onze koppeling met Couverts.nl!     restaurantgidsrestaurant-nieuwsfacebook-restaurantgids

Sakura

Adres:Van kinsbergenstraat, 7311bm   ApeldoornE-mail:
Telefoon: 055-5760608Website: Www.restaurant-sakura.nl

Sakura

Japans Restaurant Sakura Apeldoorn - Teppanyaki en sushi restaurant
Welkom bij Japans restaurant Sakura in Apeldoorn. Sakura is het Japanse woord voor kersenbloesem en tijdens het seizoen dat de bloemen van de sakura boom in bloei staan trekken Japanners er massaal op uit om samen met vrienden en familie temidden van de sakura te eten en te drinken.

Bij restaurant Sakura beleeft u de rijke Japanse culinaire traditie door aan de teppanyaki plaats te nemen of door te genieten van de ruime keuze aan vers gemaakte sushi. Het hoofdingredient van sushi bestaat uit rijst met daarbij vis, schaal- of schelpdieren, verschillende groenten of een combinatie van deze ingredienten. In Japan drinkt men vaak groene thee bij het nuttigen van de sushi waarbij de sushi op smaak wordt gebracht met soyasaus, wasabi en dunne plakjes ingemaakt gember. Onze sushi wordt uitsluitend bereid met dag verse producten zodat u het echte Japan proeft bij elk hapje!

Wilt u liever van dichtbij zien hoe de kok uw gerechten klaarmaakt? Dan is de teppanyaki wellicht iets voor u. Teppanyaki is een manier om producten op een pure, eerlijke manier klaar te maken. Het woord bestaat uit het Japanse teppan wat ijzeren plaat betekent en yaki wat bakken of klaarmaken impliceert. U en uw tafelgenoten nemen bij Japans restaurant Sakura plaats aan de teppanyaki tafel waar de chef voor uw neus zijn gerechten klaarmaakt.

Kortom, kom eens langs bij Sakura om te genieten van een culinaire Japanse avond aan de teppanyaki of om kennis te maken met de heerlijke wereld die sushi heet!


Algemeen

Openingstijden

Keuken

Kenmerken

Ervaringen

Er zijn nog geen ervaringen bij dit restaurant.

Deel uw ervaring met anderen

Beoordeling

Eten & drinken:
0.0
Service:
0.0
Sfeer:
0.0
Prijs / kwaliteit:
0.0


Zelf beoordelen

Eten & drinken
Service
Sfeer
Prijs / kwaliteit