Restaurantgids.nl

Wist u dat Restaurantgids.nl u de keuze biedt uit 17.824 restaurants uit 1.595 plaatsen?

Online reserveren

Op onze website reserveer je snel en eenvoudig via onze koppeling met Couverts.nl!     restaurantgidsrestaurant-nieuwsfacebook-restaurantgids

Restaurant 'De Roetertshof & Le Treteor'

Adres:Kerkplein 6-7, 7431EE   DiepenveenE-mail:
Telefoon: 0570-592528Website: www.roetertshof.nl

Restaurant 'De Roetertshof & Le Treteor'

Al sinds jaar en dag luidt iedere middag in Diepenveen om 12.00 uur de klok van de dorpskerk gedurende vijf minuten. Voor Bert Roetert, Patron-Maître van "De Roetertshof” het teken om zijn deuren te openen. Op het oude dorpsplein komen de nostalgie en gezelligheid je tegemoet. “Precies wat we willen, Sallandse gezelligheid gecombineerd met een vernieuwende keuken en een traditionele etiquette”, aldus Roetert.


In een ware oase van rust kan iedere gast genieten van de culinaire hoogstandjes en de nostalgische omgeving. De Roetertshof is gebaseerd op de Franse keuken. Regionale producten van de ‘koude grond’ en groenten en kruiden uit de eigen moestuin worden op een creatieve manier verwerkt in de gerechten. Meegaand met de seizoenen wordt de menukaart elke drie maanden opnieuw samengesteld. In zowel het restaurant, de authentieke gelagkamer of op het terras met uitzicht over de achterliggende landerijen, wordt u op actuele gastronomische wijze verzorgd als gast.


In de Roetertshof komen veel vaste gasten. In eerste instantie stappen ze vaak binnen als particulier, maar later komen zij terug met hun zakenrelaties. “Wij hebben dan ook uitstekende faciliteiten voor zakelijke diners en lunches. “De Roetertshof” biedt onderdak aan gezelschappen tot veertig personen.


Het restaurant heeft meerdere ruimte en deze zijn voorzien van alle faciliteiten voor vergaderingen en workshops. “Als men hier de lunch of het diner gebruikt kunnen gasten de extra vergaderruimte met bijbehorende audiovisuele hulpmiddelen zonder verdere kosten gebruiken. En wil men even een frisse neus halen ben je hier op een schitterende locatie.


We zitten op loopafstand van de IJssel, een prachtige plek voor een verfrissende wandeling. Eventueel kan ik zelf nog iets over de omgeving vertellen. Dat is ook niet heel moeilijk als je hier geboren en getogen bent. Bovendien is dit een gebied met een rijke historie dus er zijn verhalen in overvloed.”


Inmiddels is het restaurant uitgegroeid tot een begrip, al is dat niet komen aanwaaien. “We hebben er met het hele team ruim 13 jaar lang keihard voor gewerkt. Bij ons is een gast nog koning. Dat zal ongetwijfeld iedere Patron-Maître zeggen, maar wij voegen de daad bij het woord. Ik kies bewust voor mijn gasten, want we doen het als team voor hen en niet voor de restaurantgidsen en de publiciteit. Ik ben zelf elke dag aanwezig in mijn restaurant!”  


 


Bert Roetert


Algemeen

BetalingsmogelijkhedenContant

Openingstijden

Keuken

Soort etenDiner
KeukenNederlands

Kenmerken

KenmerkenCatering

Restaurants in de buurt (500 m.)

Ervaringen

Er zijn nog geen ervaringen bij dit restaurant.

Deel uw ervaring met anderen

Restaurantgids score

8.5

Beoordeling

Eten & drinken:
9.0
Service:
9.0
Sfeer:
8.0
Prijs / kwaliteit:
8.0


Zelf beoordelen

Eten & drinken
Service
Sfeer
Prijs / kwaliteit