Restaurantgids.nl

Wist u dat Restaurantgids.nl u de keuze biedt uit 17.823 restaurants uit 1.595 plaatsen?

Online reserveren

Op onze website reserveer je snel en eenvoudig via onze koppeling met Couverts.nl!     restaurantgidsrestaurant-nieuwsfacebook-restaurantgids

Restaurant De Compagnon

Adres:Guldehandsteeg 17, 1012RA   AmsterdamE-mail:
Telefoon: 020 6204225Website: www.decompagnon.nl

Restaurant De Compagnon

Restaurant de Compagnon, de oorsprong van de Compagnon Groep, staat voor gastronomisch genieten. Het restaurant is klassiek frans waar vanaf 1992 op traditionele wijze en op hoog niveau wordt gekookt. De wijnkaart van het restaurant behoort met zijn keuze uit 450 wijnen tot een van de meest uitgebreide en unieke van Nederland.


Het monumentale grachtenpand van het restaurant bevindt zich in een rustige steeg, grenzend aan de Warmoesstraat en heeft een fantastisch uitzicht op het water van het Damrak. Zowel met een klein gezelschap, zakelijk of privé, als met een groep is het restaurant een uitermate geschikte locatie voor een volledig en verassende culinaire avond uit.


De Compagnon Groep
De Compagnon is een organisatie met unieke mogelijkheden op het gebied van horeca. Op diverse niveaus biedt de Compagnon een breed culinair assortiment aan die met elkaar gecombineerd kunnen worden. Tot de standaard mogelijkheden behoren een luxe restaurant, brasserie, winebar en cateringservice, met daarnaast de unieke mogelijkheden van private dining, vergaderfaciliteit,workshops en proeverijen.


Alle onderdelen van de Compagnon zijn Frans/Mediterraan georiënteerd, waarbij de kwaliteit van het product voorop staat. Op drie verschillende locaties in het centrum van Amsterdam worden deze faciliteiten aangeboden en zijn ieder goed bereikbaar met het openbaar vervoer en de auto, waarvoor er voldoende parkeermogelijkheden in de buurt zijn te vinden.


Algemeen

Online reserveren
Online ReserverenCouverts

Openingstijden

Openingstijden:zondagen gesloten. ma t/m vrij 12.00 tot 14.00 en 18.00 tot 22.00. zaterdag 18.00 tot 22.00.

Keuken

Soort etenDiner
KeukenFrans
Menukaart (nieuw venster)

Kenmerken

Restaurants in de buurt (500 m.)

Ervaringen

Op 18-04-2014 schreef epeZ9pZ15z:

XA1H1Kzp

He9! c'est que tu l'as fait!!!J'y croyais pas et je te l'avoue, je pesnais vraiment que la pop, soul et autres style dont tu as l'habitude de nous faire de9couvrir n'e9tait pas compatible avec le Hard meame cool comme AC/DC.En fait Si! e7a passe meame tre8s bien.Bizz

Deel uw ervaring met anderen

Beoordeling

Eten & drinken:
0.0
Service:
0.0
Sfeer:
0.0
Prijs / kwaliteit:
0.0


Zelf beoordelen

Eten & drinken
Service
Sfeer
Prijs / kwaliteit