Restaurantgids.nl

Wist u dat Restaurantgids.nl u de keuze biedt uit 17.823 restaurants uit 1.595 plaatsen?

Online reserveren

Op onze website reserveer je snel en eenvoudig via onze koppeling met Couverts.nl!     restaurantgidsrestaurant-nieuwsfacebook-restaurantgids

Looks Dining

Adres:Binnen Bantammerstraat 5- 7, 1011CH   AmsterdamE-mail:
Telefoon: 020-320049Website: www.restaurantlooks.nl

Looks Dining

De Amsterdamse Chinese buurt heeft een lange historie als het om eten gaat. Looks ligt in hartje centrum, een woud aan grachten, bruggen en 16de eeuwse panden. Tussen het grote aanbod oude aziatische horeca valt restaurant Looks meteen op.


De eerste indruk van de twee oude monumentale panden is die van een traditioneel restaurant. Maar als je de deur opent betreed je een warme, moderne, internationale, urban gelegenheid. Bij de entree begroet het keukenteam je vriendelijk. Door de open keuken kan de gast direct zien dat er gewerkt wordt met verse producten.


Het gebouw bestaat uit allerlei niveauverschillen verbonden met trappetjes. De ruimtes hebben een eigen karakter en doorkijk. Door veel spiegels en het gebruik van verlicht glas ontstaat er een eenheid.


Eten wordt een beleving
We stellen hoge eisen aan kwaliteit voor een hele scherpe prijs. Maar hoe bereik je dat? Looks werkt met een kleine kaart: 3 voorgerechten, 3 hoofdgerechten en het dessert is een tasting. Deze kaart wordt wekelijks ververst. We koken vooral met seizoenproducten. Momenteel kan je bij ons dus bijvoorbeeld wild, pompoenen, noten en snoekbaars verwachten. Ieder jaargetijde heeft zijn eigen producten, dus alles is heerlijk vers. Door onze open structuur kan de gast zelf zien hoe zijn eten tot stand komt. Naast de wisselende kaart hebben wij vast in ons menu hollandse oesters en een overheerlijke entrecote van een dikbilkoe uit Weesp.


Gastvrijheid
Een restaurant moet een fijne, losse ontmoetingsplek zijn; niet opgeprikt, maar relaxt en ontspannen. Met vrienden en familie smaken ontdekken, lachen, verrast worden door een mooie fles wijn. Eigenaren Alco en Erik ontvangen u graag met een heerlijk drankje. Looks staat voor persoonlijk contact, Alco en Erik staan altijd op de vloer.


Algemeen

Online reserveren
Gastheer/vrouwAlco & Erik
ParkerenOp loopafstand
Online ReserverenCouverts

Openingstijden

Keuken

ChefkokCas van Linden & Joost Cremers
Soort etenDiner

Kenmerken

KenmerkenPrivate dining

Restaurants in de buurt (500 m.)

Ervaringen

Er zijn nog geen ervaringen bij dit restaurant.

Deel uw ervaring met anderen

Beoordeling

Eten & drinken:
0.0
Service:
0.0
Sfeer:
0.0
Prijs / kwaliteit:
0.0


Zelf beoordelen

Eten & drinken
Service
Sfeer
Prijs / kwaliteit