Restaurantgids.nl

Wist u dat Restaurantgids.nl u de keuze biedt uit 17.824 restaurants uit 1.595 plaatsen?

Online reserveren

Op onze website reserveer je snel en eenvoudig via onze koppeling met Couverts.nl!     restaurantgidsrestaurant-nieuwsfacebook-restaurantgids

Grand Café Nobel

Adres:Spaarne 36, 2011CJ   HaarlemE-mail:
Telefoon: 023 5327034Website: www.grandcafenobel.nl

Grand Café Nobel

Nobel, eerlijk en goed. Grand Café Nobel, gevestigd in het monumentale pand De Korenbeurs aan het Spaarne in Haarlem, staat voor kwaliteit en gastvrijheid.

Zowel de inrichting met de daaraan hangende sfeer, als de gastvrijheid van het personeel, de unieke locatie en de eerlijke prijzen voor de zeer uitgebreide wijn-, lunch- en dinerkaart zijn de speerpunten van de zaak.
Daarnaast is de inrichting van Grand Café Nobel een speerpunt. Bijna alle materialen die we hebben gebruikt komen uit België en zijn in nog geen zaak in Nederland te vinden. Het zijn ook eerlijke materialen. Niet te hip, maar zeker niet oubollig.

Dagelijks serveren wij high tea van 14.30 uur tot 17.00 uur. U kunt gewoon binnenwandelen om van onze heerlijke uitgebreide high tea te genieten. Reserveren is niet nodig, maar vanaf 8 personen wel aan te raden. Een rondleiding door Haarlem met onze stadsgids tegen aantrekkelijk tarief is ook mogelijk voor of na uw high tea, lunch of diner.
Nobel,een ideaal vertrekpunt voor een middagje winkelen, een theaterbezoek of gewoon een gezellige avond met vrienden of familie.


Algemeen

Openingstijden

Geopend opMaandag, Dinsdag, Woensdag, Donderdag, Vrijdag, Zaterdag, Zondag

Keuken

Kenmerken

Restaurants in de buurt (500 m.)

Ervaringen

Er zijn nog geen ervaringen bij dit restaurant.

Deel uw ervaring met anderen

Beoordeling

Eten & drinken:
0.0
Service:
0.0
Sfeer:
0.0
Prijs / kwaliteit:
0.0


Zelf beoordelen

Eten & drinken
Service
Sfeer
Prijs / kwaliteit