Restaurantgids.nl

Wist u dat Restaurantgids.nl u de keuze biedt uit 17.828 restaurants uit 1.595 plaatsen?

Online reserveren

Op onze website reserveer je snel en eenvoudig via onze koppeling met Couverts.nl!     restaurantgidsrestaurant-nieuwsfacebook-restaurantgids

D'Olde Vismark

Adres:IJsselkade 45, 8261AE   KampenE-mail:
Telefoon: 038-3313490Website: www.vismark.nl

D'Olde Vismark

Ons restaurant bestaat sinds 1958 en is vernoemd naar de oude visafslag die zich tot 1937 op deze plek bevond. Nadat de visafslag werd opgeheven werd er een fietsenstalling neergezet. In 1958 is de bouw gestart van het huidige pand en het restaurant opende zijn deuren als cafe-biljard. Met de jaren ging men er ook eten verkopen en in 1996 werd het een specialiteitenrestaurant.

Kwaliteit en service staan hoog in ons vaandel. De producten waar mee gewerkt wordt zijn zoveel mogelijk lokale en bio-, of ecologische ingrediënten. Zo is het brood afkomstig van echte bakker René Vermeij, de groente komt uit IJsselmuiden en de rundvlees producten zijn van het vechtdal rund.

De koffie en thee die wordt geserveerd is van de Eenhoorn uit Kampen. Vraag gerust eens naar de theekaart voor een high tea!

We hopen u een fijne lunch of diner te verzorgen in een prettige ambiance met goede producten. Ook voor een feest of catering bent u bij ons aan het juiste adres. Heeft u interesse dan is het mogelijk om, geheel vrijblijvend, een offerte op te vragen voor bijvoorbeeld uw bruiloft, jubileum of verjaardag.

Graag tot ziens in d'Olde Vismark.


Algemeen

Online reserveren
BetalingsmogelijkhedenContant
Online ReserverenCouverts

Openingstijden

Keuken

Soort etenDiner
KeukenNederlands

Kenmerken

Restaurants in de buurt (500 m.)

Ervaringen

Er zijn nog geen ervaringen bij dit restaurant.

Deel uw ervaring met anderen

Beoordeling

Eten & drinken:
0.0
Service:
0.0
Sfeer:
0.0
Prijs / kwaliteit:
0.0


Zelf beoordelen

Eten & drinken
Service
Sfeer
Prijs / kwaliteit