Restaurantgids.nl

Wist u dat Restaurantgids.nl u de keuze biedt uit 17.824 restaurants uit 1.595 plaatsen?

Online reserveren

Op onze website reserveer je snel en eenvoudig via onze koppeling met Couverts.nl!     restaurantgidsrestaurant-nieuwsfacebook-restaurantgids

Binnen eten en drinken Kampen

Adres:Buitennieuwstraat 4, 8261av   KampenE-mail:
Telefoon: 0383336400Website: www.binnenetenendrinken.nl

Binnen eten en drinken Kampen

Je bent welkom bij Binnen!

“Je moet je thuisvoelen als je binnenkomt”, dat is de visie waarmee eigenaar Mark Corporaal aan ‘Binnen eten en drinken’ begon. Op 2 december 2009 is deze tweede vestiging geopend voor publiek. Het is een uniek concept, met vernieuwende elementen die het eten of een borrel bij Binnen tot een echte belevenis maken.

Binnen is een ontmoetingsplek voor vrienden, maar ook voor collega’s en bijvoorbeeld zakenrelaties. Het heeft unieke kenmerken die je nergens in Kampen en omstreken tegenkomt. Zo is er voor iedereen wel wat van zijn smaak te vinden. Meerdere biermerken van Heineken van de tap bijvoorbeeld. Het aanbod drankjes en coctails is uitzonderlijk groot. “Je kunt hier een biertje drinken voor €2,20 tot een whiskey van €20,- per glas om maar een voorbeeld te noemen,” aldus Mark Corporaal. Ook het ‘borreluurtje’ is uniek. Voor €15,- kunnen bedrijven 2 uur borrelen met alles erop en eraan.

Aankleding
Er is goed nagedacht over de aankleding en de sfeer van Binnen. Het is bijvoorbeeld zo ingedeeld, dat je verschillende ‘hoekjes’ hebt met een eigen sfeer, zodat je lekker op je eigen manier kunt ontspannen. Bijzonder zijn ook de ‘kubussen’ en het grote kunstwerk op de achtergrond. “De kubussen bestaan uit kapotgeslagen, ouderwetse Heinekenglazen met daarachter led-verlichting die iedere denkbare kleur kan aannemen. Het grote kunstwerk op de achterwand bestaat uit kapotte bierflesjes, die ook weer verlicht worden door ledjes. Zo kunnen we het licht aanpassen aan de sfeer in de zaak en is ieder bezoek aan Binnen weer anders.”

Eten
De menukaart van Binnen eten en drinken is al even bijzonder als de zaak. Het is exclusief maar betaalbaar. De porties variëren van small en medium tot large voor de grote trek.
U hoeft dus niet meer te twijfelen ,maar kunt dus alleen maar small gerechtjes eten ,zodat u meerdere dingen van de kaart kunt proeven.
ook is het mogelijk om u te laten verrassen door de chef, 3,4,5 of zelfs 8 gangen worden voor u bereid met de bijzonderste smaken.
De wijnen worden in samenwerking met Wine by the glass aangepast aan de gerechten. Ook in dit geval is er weer voor ieder wat wils; van relatief goedkoop tot echte kwaliteitswijnen die duurder zijn.

Wijwillen u graag verwelkomen bij Binnen eten en drinken Kampen.


Algemeen

Online reserveren
Gastheer/vrouwCLaudia Oro
SommelierHerman Faber
AmbianceRomantisch, Warm, Zakelijk
ParkerenOp loopafstand
BetalingsmogelijkhedenContantMastercardVisaPin
Online ReserverenCouverts

Openingstijden

Geopend opDinsdag, Woensdag, Donderdag, Vrijdag, Zaterdag, Zondag
Openingstijden:vanaf 17.00 uur
op maandag vanaf 10 personen is het mogelijk te reserveren

Keuken

ChefkokR van Thulden
Soort etenDiner
Aantal plaatsen120
KeukenNederlands, Frans, Internationaal, streekgerechten
3-gangenmenu30-35
Menukaart (nieuw venster)
DiëtenGlutenvrij, Koemelkvrij, Suikervrij, Zoutloos, Vetarm, Caloriearm, Koolhydraatarm
Kortingsacties:twitter menu
volg ons op www.twitter.com/@binnenkampen

Kenmerken

KenmerkenTerras, Private dining, Rookruimte (roken mogelijk), Rolstoeltoegankelijk, Airconditioning, Wifi internet aanwezig, officiële trouwlocatie, Bruidsarrangementen
BijzonderhedenBiologisch, Grill, Vegetarisch
ZakelijkVergaderruimte, Internet(wifi) aanwezig, Arrangementen beschikbaar, Geluid aanwezig
Fris verdient een flesjeFris verdient een flesje

Ervaringen

Er zijn nog geen ervaringen bij dit restaurant.

Deel uw ervaring met anderen

Beoordeling

Eten & drinken:
0.0
Service:
0.0
Sfeer:
0.0
Prijs / kwaliteit:
0.0


Zelf beoordelen

Eten & drinken
Service
Sfeer
Prijs / kwaliteit