Restaurantgids.nl

Wist u dat Restaurantgids.nl u de keuze biedt uit 17.824 restaurants uit 1.595 plaatsen?

Online reserveren

Op onze website reserveer je snel en eenvoudig via onze koppeling met Couverts.nl!     restaurantgidsrestaurant-nieuwsfacebook-restaurantgids

Auberge aan het Hof

Adres:Kerkstraat 9, 8356DN   BlokzijlE-mail:
Telefoon: 0527-291844Website: www.aubergeaanhethof.nl

Auberge aan het Hof

In het pittoreske Blokzijl heeft op 4 April 2009 restaurant Auberge aan het hof zijn deuren geopend. Gelegen aan een heerlijk beschut hof en gevestigd in een monumentaal pand is Blokzijl hiermee een prachtig restaurant rijker.

Na een grondige verbouwing kunt u in ons restaurant dat voorheen bekend stond als het hof van Sonoy genieten van een sfeervol interieur en een nieuwe uitgebreide menukaart gestoeld op de franse keuken. In het voorjaar en de zomermaanden kunt u bij ons al snel genieten van een heerlijk diner of lunch op het beschut gelegen buiten terras.


In ons sfeervolle restaurant is het goed toeven voor de culinaire liefhebber. Wilt u intiem dineren of gezellig buiten de deur eten met een gezelschap dan bent u bij Auberge aan het hof aan het juiste adres. Gedurende de zomermaanden is het natuurlijk ook mogelijk buiten op ons teras te dineren.

Een maandelijks wisselend menu toegespitst op de producten uit het betreffende jaargetijde zorgt dat er elke maand weer wat anders te genieten is. Er is ook een mogelijkheid tot overnachten in een van onze 4 hotelkamers aan ons Hof tegenover het restaurant.


Algemeen

Gastheer/vrouwFrans Hautvast
SommelierFrans Hautvast

Openingstijden

Openingstijden:Auberge aan het hof is geopend van donderdag t/m maandag vanaf 18:00. Op verzoek zijn wij op dinsdag of woensdag ook geopend voor de lunch of diner (vanaf 6 personen). Op zondag zijn wij tevens geopend voor de lunch vanaf 13:00.

Keuken

ChefkokSelma de Munk
Soort etenDiner
KeukenFrans
3-gangenmenu30-35

Kenmerken

KenmerkenPrivate dining
ZakelijkVergaderruimte

Restaurants in de buurt (500 m.)

Ervaringen

Er zijn nog geen ervaringen bij dit restaurant.

Deel uw ervaring met anderen

Beoordeling

Eten & drinken:
0.0
Service:
0.0
Sfeer:
0.0
Prijs / kwaliteit:
0.0


Zelf beoordelen

Eten & drinken
Service
Sfeer
Prijs / kwaliteit