Restaurantgids.nl

Wist u dat Restaurantgids.nl u de keuze biedt uit 17.823 restaurants uit 1.595 plaatsen?

Online reserveren

Op onze website reserveer je snel en eenvoudig via onze koppeling met Couverts.nl!     restaurantgidsrestaurant-nieuwsfacebook-restaurantgids

Châteaux et Résidences Gastronomiques

Landhuizen en kastelen met karakter

In 1990 werd de vereniging Châteaux et Résidences Gastronomiques opgericht. Een vereniging waarvan de leden zich ten doel stellen hun gasten gastvrijheid van het hoogste niveau aan te bieden.

De bij Châteaux et Résidences Gastronomiques aangesloten bedrijven zijn alle gelegen op de mooiste plekjes van Nederland en België. Deze prachtige landhuizen en kastelen zijn in gebruik als restaurant of hotel-restaurant. Het zijn bedrijven die zich onderscheiden door hun unieke ligging, authentieke ambiance en het streven naar het aanbieden van topkwaliteit op het gebied van gastronomie en hotellerie.

De leden van Châteaux et Résidences Gastronomiques hebben zich tot doel gesteld om bij het verlenen van uitmuntend gastheerschap zo zorgvuldig mogelijk om te gaan met het historisch en cultureel erfgoed. Zo kan het dus gebeuren dat u dineert in een eetzaal waarvoor de fundamenten zijn gelegd in de 14e eeuw of overnacht in een kamer waar eeuwen voor u de adellijke gasten van de voormalige eigenaren hebben overnacht. Hoewel de meeste kastelen en landhuizen de laatste jaren gerenoveerd zijn, is bij iedereen veel van het oorspronkelijke karakter en de historische grandeur bewaard gebleven. Maar dan wel voorzien van hedendaags comfort.

De omgeving van de verschillende accommodaties leent zich uitstekend voor een meerdaags verblijf. Vaak is deze namelijk net zo idyllisch als uw tijdelijke verblijfplaats. Zo kunt u gaan wandelen of fietsen door het heuvellandschap van Zuid-Limburg, op uw gemak de Veluwe verkennen of genieten van het Drentse landschap.

Châteaux et Résidences Gastronomiques heeft ook eigen cadeaucheques en –vouchers.

Zoek een Châteaux et Résidences Gastronomiques restaurant in deze gids!