Restaurantgids.nl

Wist u dat Restaurantgids.nl u de keuze biedt uit 17.823 restaurants uit 1.595 plaatsen?

Online reserveren

Op onze website reserveer je snel en eenvoudig via onze koppeling met Couverts.nl!     restaurantgidsrestaurant-nieuwsfacebook-restaurantgids

Relais Restaurants

Relais Restaurants is een alliantie van 32 restaurateurs met een gemeenschappelijk streven naar goede smaak, kwaliteit en gastvrijheid. De organisatie is midden jaren tachtig ontstaan als een vriendenclub van gelijkgestemde restauranteigenaars. Deze vriendenclub is inmiddels uitgegroeid tot één van de belangrijkste samenwerkingsverbanden van kwaliteitsrestaurants in Nederland.

De kracht van de organisatie schuilt in het feit dat ieder lid beschikt over een unieke identiteit en daarmee op geheel eigen wijze invulling geeft aan het gezamenlijk streven naar goede smaak. Dit komt vooral tot uiting in de kaart, het wijnassortiment, de entourage en de bediening. Zo bent u als gast van een Relais-restaurant altijd verzekerd van topkwaliteit en een unieke smaakbeleving.

De aangesloten restaurants vindt u verspreid over heel Nederland. Er is dus altijd een locatie bij u in de buurt waar u kunt genieten van een bijzondere lunch, diner of gewoon even gezellig kunt neerstrijken voor een kopje koffie of drankje. Bij diverse leden vindt u ook hotelfaciliteiten en kunt u uitgebreide arrangementen boeken.

Zoek een Relais Restaurants restaurant in deze gids!