Restaurantgids.nl

Wist u dat Restaurantgids.nl u de keuze biedt uit 17.823 restaurants uit 1.595 plaatsen?

Online reserveren

Op onze website reserveer je snel en eenvoudig via onze koppeling met Couverts.nl!     restaurantgidsrestaurant-nieuwsfacebook-restaurantgids

Fryslân Culinair

Nederlands jongste en eerste provinciaal, regionaal samenwerkingsverband Fryslân Culinair is een idee van Jan Gerard van der Wal.

Dit culinaire genootschap heeft o.a. aandacht voor het regionale product, onderwijs, kwaliteitsverbetering en versterken van de eigen marktpositie en eigen regio.

Jaarlijks vinden er tal van activiteiten plaats, waaronder de verkiezing van best geslaagde leerling-gastvrouw/heer en best geslaagde restaurantkok.

Tal van proeverijen met regionale producten worden er georganiseerd.

Ook het jaarlijkse gastronomische gala, in september, wordt door Fryslân Culinair georganiseerd.

In december van 2002 hebben de leden van Fryslân Culinair hun eigen lifestyle magazine uitgebracht! Dit lifestyle magazine verschijnt drie maal per jaar en is verkrijgbaar bij de restaurants van Fryslân Culinair.

Fryslân Culinair heeft zijn eigen dinercheque deze zijn enkel te gebruiken bij de aangesloten restaurants en hier ook exclusief verkrijgbaar.

Sinds kort is er zelfs een speciale Fryslân Culinair beerenburg. Deze berenburg is 3 jaar gerijpt op eiken houten vaten en wordt exclusief gebotteld door Weduwe Joustra uit Sneek voor Fryslân Culinair.

Zoek een Fryslân Culinair restaurant in deze gids!