Restaurantgids.nl

Wist u dat Restaurantgids.nl u de keuze biedt uit 17.824 restaurants uit 1.595 plaatsen?

Online reserveren

Op onze website reserveer je snel en eenvoudig via onze koppeling met Couverts.nl!     restaurantgidsrestaurant-nieuwsfacebook-restaurantgids

Restaurant Al Dente

Adres:Nieuwe Ginnekenstraat 20, 4811NR   BredaE-mail:-
Telefoon: 076-5204333Website: www.aldentebreda.nl

Restaurant Al Dente

Restaurant Al Dente bevindt zich in het hartje van Breda, in één van haar chicste straten en heeft zich gespecialiseerd in de authentieke Italiaanse keuken.


Recentelijk heeft Al Dente een eigentijdse metamorfose ondergaan waarbij de intieme en romantische sfeer is behouden om u als gast nog meer te behagen en culinair te verwennen.


Om goed op de hoogte te blijven van de Italiaanse kwaliteiten op het gebeid van wijn, kaas, vlees en vis gerechten, pasta’s en alle andere lokale ingrediënten reizen wij regelmatig af naar Italië.


Wij zien het als een uitdaging om een stukje Italië naar Breda te halen en u mee te laten genieten van de hemelse geuren van de truffels uit Umbrie, de intense smaken van bresaola en prosciutto, de zilte smaakexplosie van de fruti di mara begeleid door de meest prachtige wijnen.


Voor een Italiaan is eten van wezenlijk belang, of hij nu komt uit Napels, Rome, Milaan of Sicilië. Ook wij houden van eten en zijn erg trots op onze bijzondere spijzen en mooie wijnen.


Wij  hopen u graag  te mogen begroeten in ons restaurant!


Esther en Corne Verdaas


Openingstijden

Openingstijden:Maandag t/m vrijdag van 12:00 - 14:00 uur & van 17:00 - 22:00 uur. Zaterdag 16:00 - 22:00 uur. Zondags gesloten.

Keuken

KeukenItaliaans

Ervaringen

Er zijn nog geen ervaringen bij dit restaurant.

Deel uw ervaring met anderen

Beoordeling

Eten & drinken:
0.0
Service:
0.0
Sfeer:
0.0
Prijs / kwaliteit:
0.0


Zelf beoordelen

Eten & drinken
Service
Sfeer
Prijs / kwaliteit