Restaurantgids.nl

Wist u dat Restaurantgids.nl u de keuze biedt uit 17.824 restaurants uit 1.595 plaatsen?

Online reserveren

Op onze website reserveer je snel en eenvoudig via onze koppeling met Couverts.nl!     restaurantgidsrestaurant-nieuwsfacebook-restaurantgids

IDRW - Restaurant In den Rustwat

Adres:Honingerdijk 96, 3062NX   RotterdamE-mail:
Telefoon: 010-4134110Website: www.idrw.nl

IDRW - Restaurant In den Rustwat

We hebben achter het restaurant een aparte ruimte voor gezelschappen. De Oranjerie is geschikt voor groepen van 15 tot 55 personen. De Oranjerie is gelegen een lichte omgeving met een eigen terras die uitkijkt op Arboretum Trompenburg. U zit midden in het groen, en dat in het centrum van Rotterdam. We hebben een groot, gratis parkeer terrein voor ons restaurant. Ons à la carte restaurant is gelegen in een oude herberg van 1597.


Het mooie rieten dak is de blikvanger. Binnen is de authentieke sfeer behouden gebleven, maar wel met moderne accenten. Een smaakvolle, eerlijke keuken met mooie dagverse producten is voor ons het uitgangspunt. We werken met ambachtelijk ingrediënten van top leveranciers en produceren alles zelf. Een goede, vriendelijke service is voor ons erg belangrijk. We willen dat u zich thuis voelt in ons restaurant.


Algemeen

Gastheer/vrouwMaaske van Zomeren
SommelierAndré Volk

Openingstijden

Openingstijden:Dinsdag tot en met vrijdag lunch en diner. Zaterdag alleen diner. Zondag en maandag op aanvraag voor grotere gezelschappen bespreekbaar.

Keuken

ChefkokMarcel van Zomeren
KeukenFrans
3-gangenmenu40-45

Restaurants in de buurt (500 m.)

Ervaringen

Er zijn nog geen ervaringen bij dit restaurant.

Deel uw ervaring met anderen

Beoordeling

Eten & drinken:
0.0
Service:
0.0
Sfeer:
0.0
Prijs / kwaliteit:
0.0


Zelf beoordelen

Eten & drinken
Service
Sfeer
Prijs / kwaliteit