Restaurantgids.nl

Wist u dat Restaurantgids.nl u de keuze biedt uit 17.825 restaurants uit 1.595 plaatsen?

Online reserveren

Op onze website reserveer je snel en eenvoudig via onze koppeling met Couverts.nl!     restaurantgidsrestaurant-nieuwsfacebook-restaurantgids

Brasserie De Boerderij

Adres:Parkweg 2, 6815DJ   ArnhemE-mail:
Telefoon: 026-4424396Website: www.brasseriedeboerderij.nl

Brasserie De Boerderij

Brasserie De Boerderij is gevestigd in een monumentaal pand en heeft een eigentijdse uitstraling. De ligging is uniek: in het Sonsbeekpark, op steenworpafstand van het Arnhemse stadscentrum. De keuken is Frans georiënteerd, de inrichting hip en chic. Het restaurant is voorzien van een loungegedeelte. De open haard zorgt voor een huiselijke sfeer.

Voor werkoverleg, lunch of diner is dit de ideale locatie. De ligging van Brasserie De Boerderij is namelijk perfect: dicht bij het centrum, én een optimale bereikbaarheid via de A12 en de A50. Er is bovendien volop gratis parkeergelegenheid. Bij een zakelijke bespreking bevindt zich hier de voorwaardelijke sfeer voor een goed verloop van het overleg. De modernste audiovisuele ondersteuning is beschikbaar. Als u een voorkeur heeft voor uw eigen locatie verzorgt Brasserie De Boerderij ook exclusieve catering op maat.

Dagverse producten zijn de basis voor de gerechten uit de Franse keuken. De smaakcombinaties zijn verrassend en er is een maandelijks wisselende kaart. Geen liflafjes, maar authentieke gerechten met een bijzondere hippe draai. Het draait hier om gepaste soberheid met een vleugje chic. Passende en verrassende wijnen worden samen met u gekozen.

Tobias Haagsma (chef-kok) en Freek Span (gastheer), gezamenlijk eigenaar, nodigen u van harte uit te komen genieten bij Brasserie De Boerderij.


Keuken

KeukenFrans

Restaurants in de buurt (500 m.)

Ervaringen

Er zijn nog geen ervaringen bij dit restaurant.

Deel uw ervaring met anderen

Beoordeling

Eten & drinken:
0.0
Service:
0.0
Sfeer:
0.0
Prijs / kwaliteit:
0.0


Zelf beoordelen

Eten & drinken
Service
Sfeer
Prijs / kwaliteit